Terug

Steun de Genereuzen

Indien u onze missie en visie onderschrijft en De Genereuzen graag steunt in haar werking kan u ons ook financieel steunen. Wij gebruiken de middelen om te werken aan:


1. Naambekendheid
2. Organiseren van ontmoetingen via ons platform
3. Communicatiemiddelen
4. Samenwerking met partners

Dit kan door een bedrag te storten op rekeningnummer BE11 0689 9998 4848 op naam van Hart voor Handicap-de Genereuzen. Giften vanaf 40 euro geven ook het recht op een fiscaal attest.

Je kan ons steunen via Trooper. Klik hier voor meer informatie.

Payconiq

image.jpg

Een gift via payconiq? Scan de code en vul het bedrag in.


Opgelet: via Payconiq worden geen fiscale attesten uitgereikt.

Geef een doorlopende opdracht

Bepaal zelf het bedrag dat je maandelijks wilt schenken – 5, 10, … euro – en regel online of in je bankkantoor een doorlopende opdracht naar BE11 0689 9998 4848. Wanneer je op die manier 40 euro of meer schenkt in één kalenderjaar, dan krijg je het daaropvolgende jaar een fiscaal attest dat recht geeft op een belastingvermindering van 45% van je gift. Dank je wel, jij schenkt Hart voor Handicap de stabiliteit die we nodig hebben om onze werking uit te bouwen.

Neem ons op in je testament

Wil jij een deel van je nalatenschap schenken aan Hart voor Handicap? Dat kan heel eenvoudig via een eigen, handgeschreven testament of een testament opgemaakt door je notaris. Het volstaat te vermelden dat je een deel van je bezit (of alles, als je geen wettelijke erfgenamen hebt) nalaat aan Hart voor Handicap. Omdat wij slechts 8,5% successierechten hoeven te betalen, komt meer dan 90% van je erfenis ten goede aan een betere, warmere wereld.

Nog vragen?

Stuur een mail naar info@hartvoorhandicap.be