Genereus naar het toneel

Wie gaat graag naar het toneel en wil met de mensen hieronder een leuke avond beleven? Nodig dan één of enkele van hen uit om samen naar ‘een fantastisch trouwfeest’ van toneelkring Uilenspiegel te gaan kijken.

Om hen uit te nodigen klik je hier. En om meer te weten te komen over ‘een fantastisch trouwfeest’ klik je hier.

 
 
image002.png

Ronald is een 61- jarige man, die nog erg actief is.

Hij wandelt veel, ziet graag naar dvd’s, volgt het Belgisch en Duits voetbal op de voet. Kiest er vaak voor om mee op uitstap/weekend te gaan. Hij woont in Webbekom en wil graag mee naar het toneel. Klik hier om hem uit te nodigen.


Kynan is een jongeman van 26 jaar

Hij woont in een kleine groep waar hij ’s ochtends en ’s avonds enkele uren begeleid wordt, ’s nachts is hij alleen met de andere cliënten. Overdag gaat hij naar het Atelier (dagwerking van Martine van Camp) of gaat hij werken in het metaalatelier in Diest. Kynan is een sociaal persoon, maar heeft wel iemand nodig die hem onder zijn vleugels neemt. Kynan kan zelfstandig de bus nemen. Zijn interesses zijn optredens, toneel en sportwedstrijden. Klik hier om hem uit te nodigen.

image004.png

Els houdt van gezelschap

Els is een dame van 68 die houdt van gezelschap. Zij heeft een dochter en 2 kleinkinderen. Zij is samen met Willy, die ook in een van onze huizen woont. Zij zelf woont al jaren in een groot huis op onze centrale campus. Zij kan goed stappen, is zeer mobiel. Een aangename dame. Els wil graag naar het toneel. Klik hier om haar uit te nodigen.