Terug

Veelgestelde vragen over de Genereuzen.

1. Praktisch

Hoe bestel ik mijn tickets?


Via de website van het event zelf. Het is wel aan te raden om een ticket pas aan te kopen wanneer we ook effectief een team hebben kunnen samenstellen. Dan weet je meteen ook of je in aanmerking komt voor een gratis ticket. Voor de festivals hebben wij een aantal tickets gereserveerd zodat er ook na ‘uitverkoop’ nog een aantal tickets ter beschikking zijn. Neem in dat geval contact op met jenka.vanhoecke@konekt.be

Wie bestelt mijn tickets? En wie betaalt ze?


Je tickets bestel je zelf en betaal je zelf. Lees goed de voorwaarden per event op onze website, want voor sommige festivals hebben we voor groepjes van minstens 3 mensen een vrijkaart ter beschikking. Je kan dus beter je ticket pas bestellen eens we een team voor je hebben en je ook weet of jullie recht hebben op 1 of meer gratis tickets.

Hoe komen we als groepje aan ons gratis ticket?


Wanneer je in aanmerking komt voor een gratis ticket word je door ons verwittigd en bezorgen wij het ticket via email.

Voor wie is dat gratis ticket bedoeld?


Dat mogen jullie onderling bepalen: voor één persoon in het team, of het bedrag van het ticket als korting te verdelen over alle groepsleden.

Zijn er parkeerplaatsen vrijgehouden?


Neen, de Genereuzen kunnen geen parkeerplaatsen reserveren. Je kan je daarvoor altijd informeren via Inter (https://www.inter.vlaanderen/) of via de organisatoren, maar er is geen garantie op parkeerplaatsen.

Hoe geraak ik tot op het festival of het evenement?


Dat organiseer je zelf of samen met je teamleden.

Hoe geraak ik thuis?


Dat organiseer je zelf of samen met je teamleden. Samen uit, samen thuis?

Wat als ik geen vervoer vind naar het evenement?


Als je zelf niet op het event geraakt, als je via je teamleden niet aan vervoer geraakt of als het openbaar vervoer niet kan garanderen dat je ter plaatse geraakt, dan vrezen we dat dit moeilijk haalbaar wordt.

Ik zit in een rolstoel. Zijn er aangepaste toiletten (en douches) voor mij?


Op de festivals is dat gegarandeerd (wel contact opnemen met Inter, zoals per event vermeld). Voor de andere events best even op voorhand checken, maar meestal is dat voorzien.

Ik heb een visuele beperking. Zijn de activiteiten ook aangepast aan mijn beperking?


Dat kan je waarschijnlijk zelf best inschatten, want dat is voor elke persoon anders. Maar daarvoor heb je natuurlijk ook je teamleden om je te begeleiden. Je kan je specifieke noden best vooraf goed bespreken en duidelijke afspraken maken.

2. Algemeen

Hoe oud moet ik zijn om deel te nemen aan een activiteit van De Genereuzen?


Onder de 16 jaar moet je vergezeld zijn van je ouders of van iemand aan wie je ouders het ouderlijk gezag gegeven hebben voor die dag. Tussen de 16 en 18 jaar moet je vergezeld van iemand boven de 18 jaar. Een van de teamleden moet dan dus minimum 18 jaar zijn.

Ik heb geen e-mailadres. Hoe kan ik dan in contact komen met mijn groepje?


Dan geef je het email adres van een contactpersoon op (je begeleider, je zus, je ouders, …). Een contactpersoon hebben is dan wel een vereiste om mee te kunnen doen. Die contactpersoon hoeft niet per se deel te nemen aan het event

Hoe blijf ik op de hoogte van de updates van mijn groepje?


De updates van het groepje gebeurt via mail. Als je niet je eigen mailadres hebt opgegeven of er geen hebt, zorg er dan voor dat de persoon van het e-mailadres jou goed op de hoogte houdt.

Uit hoeveel personen kan een groepje bestaan?


Wij raden aan tussen 2 en 5 personen, maar uitzonderlijk kunnen het er meer zijn.

Kan ik mezelf ook voor meerdere activiteiten inschrijven?


Ja, dat kan. Geen probleem.

Hoe lang duurt het vooraleer ik een mailtje krijg om te zeggen dat er voor mij een match gevonden is?


Dat is afhankelijk van het aantal inschrijvingen op ons platform. We doen ons uiterste best om dat zo snel mogelijk te doen maar we kunnen je pas een mail sturen op het moment dat we effectief andere mensen vinden die met je mee willen gaan

Kan ik ook zelf kiezen aan wie ik gematcht word?


Je kan altijd op je profiel aangeven dat je iemand specifiek wil meenemen. Je doet dat door het e-mailadres van die persoon op te geven, op de daarvoor voorziene plaats. Wij nodigen die persoon dan uit. Je kan ook ingaan op de uitnodiging van iemand die al naar het event wil gaan door op ‘Ik wil graag met je mee’ te klikken. Maar ook als wij iemand matchen met jou kan je nog altijd zelf beslissen of je dat wil of niet

Wat als ik mijn match niet zie zitten?


Wij vragen altijd of je een specifieke match ziet zitten. Indien je denkt dat er geen klik mogelijk is met de persoon die we voorstellen dan laat je ons dat ook weten en zoeken we een andere match. Ook indien jullie bij de voorbereiding voelen dat het niet klikt kan je dit beter tijdig duidelijk maken. Wij kunnen in dat geval soms nog eenn andere match zoeken

Bij wie kan ik terecht met vragen?