Terug
  • Sfinks Mixed 24 juli 2020

    Eind juli transformeert Boechout traditiegetrouw in een smeltkroes van verschillende culturen en muziek, waar jong en oud zich 4 dagen lang kan uitleven. Naast performances van artiesten uit alle uithoeken van de wereld, kom je ook op de festivalweide zelf de hele dag door vrolijke parades tegen. De kleinsten hebben hun eigen festival in de Kidz Village. Op de kleurrijke wereldmarkt vind je nooit geziene spulletjes en info over mooie projecten uit alle hoeken van de wereld. Tot rust kom je in onze Zen Garden, te midden van een boomgaard.

    INTER werkt samen met de festivalorganisator aan een goede toegankelijkheid. Op het evenement zorgen Inter-vrijwilligers voor een goed onthaal, een correct gebruik van de faciliteiten en voor ADL-assistentie. Klik hier voor meer info over de concrete faciliteiten op het event.

    Opgelet: een aangepaste parkeerplaats vraag je op voorhand aan via sfinksmixed@inter.vlaanderen. Voor andere faciliteiten is een aanvraag niet nodig. Heb je vragen over toegankelijkheid? Mail dan naar sfinksmixed@inter.vlaanderen.


Ik wil gaan! Deel op Facebook
Details
Waar: Molenveld Boechout
Wanneer: 24 juli 2020
Prijs: gratis
Meer info: https://www.sfinks.be/sfinks-mixed/

Nog andere vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Ik wil gaan! Deel op Facebook
Details
Waar: Molenveld Boechout
Wanneer: 24 juli 2020
Prijs: gratis
Meer info: https://www.sfinks.be/sfinks-mixed/

De Genereuzen zijn een initiatief van


Hart voor handicapt

kunnen rekenen op de hulp van


Konekt Inter

En natuurlijk van de structurele partners van Hart voor Handicap


Cera Standaard Stichting Nieuwsblad