Terug

 • On Wheels Mol

  Wat Zin in een dag vol watersporten? Kom dan op zaterdag 17 augustus 2019 samen met je familie naar de Zilvermeerhaven Port Aventura in Mol! Razendsnel waterskiën en varen in een speedboot, op windkracht in de zeilboot, op armkracht in de kajak en de stand up paddle en als het wat rustiger mag, een chilltochtje op de loungeboot, wheelwaver of floatXpress. Daarnaast ontdek je de prachtige groene omgeving via een leuke toegankelijke wandeling langs de oevers. Een zomerse barbecue sluit deze klassieker onder de On Wheels-dagen van To Walk Again smakelijk af!


  Activiteiten:

  Waterskiën: Zitwaterski of staande, aan een touw of aan een zijboom, er zijn heel wat mogelijkheden. Een ervaren lesgever in de boot geeft je de juiste instructies, terwijl iemand in het water je helpt voor een goede start. Liever in een funband achter de boot? Ook dat kan!

  Zeilen: De ervaren begeleiders van Sailability staan klaar om je de hele Zilvermeerhaven te laten zien met behulp van de wind. Dit kan in een grote zeilboot of tweepersoonszeilboot (1 begeleider en 1 passagier).

  Kajak: NIEUW: een C-10 kano (10-persoonskano) + dubbele kayaks. Onder begeleiding van ervaren lesgevers kan je de prachtige natuur van de Zilvermeerhaven ontdekken.

  Suppen: Met SUP kan je staand/zittend op een supboard en met een peddel in de hand de wereld op een relaxte manier vanaf het water ontdekken. Nu met professionele begeleiding!

  Speedboot: met snelheid op het kanaal

  Loungeboot: een rustige rondvaart

  Wheelwaver: Deze rolstoelboot heeft een compleet elektrische aandrijving en eenvoudige besturing met een joystick. Je kan je volledig zelfstandig en met eigen rolstoel verplaatsen op het water. Neem zelf het roer in handen, kies je eigen koers en ervaar zo op jouw tempo de rust op het water.

  FloatXpress: Watertrein met aangepaste rolstoeltoegankelijke wagonnetjes. Neem rustig plaats voor een gezellig tochtje op het water van Port Aventura.

  NIEUW: Boottochtje en begeleide wandeling, ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers: Vertrek aan de haven met de overzetboot naar de landtong. Van hieruit wandel je rond het water door de prachtige groene omgeving. De wandeling is 4 km lang.


Deze maatjes willen al gaan. Wie wil met hen mee?


kim uit Koningshooikt en geboren in 1972 is nog op zoek naar een maatje zonder beperking .

Waarom ik naar On Wheels Mol wil:
ik heb vorig jaar gaan kijken en wou mee doen maar was niet ingeschreven

Wat ik absoluut wil doen:
waterski vooral

Mijn beperking(en):
Fysieke beperking

Ik wil graag met je mee
Details
Waar: Zilvermeer Mol
Adres: Zilvermeerhaven Port Aventura Zilvermeerlaan 9 2400 Mol
Wanneer: Zaterdag 17 augustus 2019: 10u00 – 17u00
Prijs: 15 euro
Meer info: http://towalkagainsport.be/on-wheels-mol/

Nog andere vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Ik wil gaan! Deel op Facebook
Details
Waar: Zilvermeer Mol
Wanneer: Zaterdag 17 augustus 2019: 10u00 – 17u00
Prijs: 15 euro
Meer info: http://towalkagainsport.be/on-wheels-mol/

De Genereuzen zijn een initiatief van


Hart voor handicapt

kunnen rekenen op de hulp van


Konekt Inter

En natuurlijk van de structurele partners van Hart voor Handicap


Cera Standaard Stichting Nieuwsblad