Ik wil graag mee met Ilke naar AB CONCERTS


De Genereuzen willen méér mensen met en zonder beperking samen op pad sturen. Gewoon omdat dat zo leuk is. Fijn dat je ook een maatje zonder een beperking wil ontmoeten. Let op: je mag natuurlijk altijd een vriend(in) met een beperking meenemen. Zijn of haar gegevens kan je op het inschrijfformulier aangeven. Wij nodigen hem/haar dan uit om mee te gaan met een mailtje.

Ik heb toch geen beperking en wil graag aan Ilke voorstellen om samen te gaan. Klik dan hier om het formulier voor iemand zonder een beperking te openen.

Goed om weten:
- Wij plaatsen je uitnodiging op de website bij de activiteit waar je naartoe wil gaan (enkel je foto, voornaam, geboortejaar en gemeente)
- Jij beslist zelf of de persoon of personen die wij je voorstellen ok zijn.
- Je kan je alleen opgeven, maar ook met meerderen (in familie, met vrienden, ...).  Vul daarvoor de namen van de mensen die met je mee willen komen in op je profielpagina
- Je kan je op één of op meerdere activiteiten inschrijven.  Zo maak je meer kans om te kunnen vertrekken.
1. Mijn beperking (meerdere opties mogelijk)


2. Jouw gegevens

3. Over jou

Gegevens over jou die we op www.degenereuzen.be plaatsen, naast je voornaam, je beperking, je geboortejaar en je postcode:
4. Ik breng graag al iemand mee die ik ken

Vul hieronder zijn/haar email adres in zodat jullie hem/haar kunnen uitnodigen via email om ook een profiel te maken.

We plaatsen jouw oproep om maatjes te zoeken (met je foto, je voornaam, je beperking, je geboortejaar en je postcode) op www.degenereuzen.be. Met je inschrijving accepteer je ook onze Privacy verklaring.